U bent nu hier: Home » Gelderland » Arnhem

Chiropractor Arnhem

Hieronder vindt u een overzicht van alle chiropractors in Arnhem. Voor een overzicht van chiropractors in de provincie Gelderland, ga naar chiropractor Gelderland. Of ga naar direct contact met chiropractors om via één e-mail in contact te komen met meerdere chiropractors tegelijk.

Chiropractie boek
1

Rug Nek Zorg Kliniek Arnhem

Johan de Wittlaan 254, 6828 WS Arnhem (Gelderland)
Tel: 026-3708431, Fax: -, KvK: 55220231
Chiropractie gaat ervan uit dat het lichaam in staat is zichzelf te
genezen, mits het zenuwstelsel optimaal functioneert. Het zenuwstelsel en de wervelkolom staan dan ook centraal in de chiropractie. Het menselijk lichaam wordt permanent bestuurd door het centrale zenuwstelsel dat loopt door onze wervelkolom. Het ruggenmerg in de wervelkolom is onderdeel van het zenuwstelsel. De zenuwen in het ruggenmerg verbinden de hersenen met de rest van het lichaam. Door verschuivingen van wervels of tussenwervelschijven kunnen zenuwbanen bekneld raken, waardoor het zenuwstelsel niet meer optimaal kan functioneren. Lichamelijke klachten als whiplash, RSI, hernia, migraine, schouderklachten en artrose kunnen hierdoor worden veroorzaakt. Ook vage klachten als duizeligheid, vermoeidheid en lusteloosheid kunnen voorkomen

Dr.Joseph Cersosimo vindt het belangrijk dat u begrijpt waar uw klachten vandaan komen, zodat samen de symptomen nog sneller kunnen worden verholpen. De duur en frequentie van de behandelingen hangt uiteraard af van de specifieke klachten en de conditie van uw wervelkolom. Het doel is om het geheugen van uw wervelkolom te corrigeren en te stabiliseren en dat kost tijd. De meeste behandelplannen bestaan uit 12 - 20 consults.

Vaak zijn klachten al langdurig aanwezig en heeft het lichaam zich aangepast aan de verstoringen. Om het genezingsproces op gang te helpen is het veelal noodzakelijk door een korte (3- 4 weken) intensieve chiropractiebehandeling de spieren van de wervelkolom in de oorspronkelijke stand te herstellen. Na deze herstelperiode kan de frequentie worden afgebouwd en begint het revalidatie- en onderhoudsproces.

Elke patiënt wordt individueel behandeld, er wordt voldoende tijd voor u genomen en u bent tijdens de gehele behandelperiode onder de zorg van Chiropractor Joseph Cersosimo zelf.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rug Nek Zorg Kliniek Arnhem

Trooster Praktijk voor Chiropractie

Utrechtseweg 290, 6812 AR Arnhem (Gelderland)
Tel: 026-4434737, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Website onbekend
Beschrijving onbekend
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Trooster Praktijk voor Chiropractie

Chiropractie Arnhem

Johan de Wittlaan 25, 6828 XB Arnhem (Gelderland)
Tel: 026-4422117, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Website onbekend
Beschrijving onbekend
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Chiropractie Arnhem

1
LetselschadeUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy